Education Template

Grafiek voor laatste 48 uur voor data Station Varsseveld

Deze data wordt elke 10 minuten geactualiseerd en is in een minutenresolutie. Door op een variabele in de header te klikken kun je een lijn actief of juist niet actief maken. Hiermee is soms een lijn te verduidelijken. En door aan de onderkant van de grafiek de eindcirkels, indien aanwezig, te verslepen is het mogelijk om op een plaats in te zoomen.

Grafiek voor laatste 7 dagen voor data Station Varsseveld

Deze data wordt elk uur geactualiseerd en is in een resolutie van een uur. Door op een variabele in de header te klikken kun je een lijn actief of juist niet actief maken. Hiermee is soms een lijn te verduidelijken. En door aan de onderkant van de grafiek de eindcirkels, indien aanwezig, te verslepen is het mogelijk om op een plaats in te zoomen.

Grafiek voor laatste maand voor data Station Varsseveld

Deze data wordt elk dag geactualiseerd en is in een resolutie van een uur. Door op een variabele in de header te klikken kun je een lijn actief of juist niet actief maken. Hiermee is soms een lijn te verduidelijken. En door aan de onderkant van de grafiek de eindcirkels, indien aanwezig, te verslepen is het mogelijk om op een plaats in te zoomen.